Αυτό είναι το ζευγάρι που ήθελε να αποπλανήσει τον 13χρονο στην Κέρκυρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ζευγάρι που ήθελε να αποπλανήσει τον 13χρονο στην Κέρκυρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ασφάλεια έδωσε στη δημοσιότητα- μετά από εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας- τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του ζευγαριού, που πίεζε ένα 13χρονο αγόρι στην γειτονιά τους, για να συνευρεθούν ερωτικά όλοι μαζί.

Το ζευγάρι, μετά την αποκάλυψη των πιέσεων που δεχόταν το μικρό αγόρι στην μητέρα του, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Πρόκειται για την 36χρονη Αφροδίτη Κολοβού και τον 42χρονο σύζυγό της Οδυσσέα Τσαπήγο, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί δίωξη για αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση και από κοινού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Αυτό είναι το ζευγάρι που ήθελε να αποπλανήσει τον 13χρονο στην Κέρκυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το ζευγάρι που ήθελε να αποπλανήσει τον 13χρονο στην Κέρκυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη φορά που έκαναν πρόταση στο 13χρονο αγόρι, εκείνο αρνήθηκε και το μετέφερε στην μητέρα του. Όμως, το ζευγάρι δεν το έβαλε κάτω και έκανε και δεύτερη πρόταση στο παιδί, μετά από λίγο καιρό. Τότε, η μητέρα του ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν τους δράστες, την στιγμή της ερωτικής επαφής με τον 13χρονο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ