Η Χρυσή Αυγή σκέπτεται να αποδοκιμάσει ή να διαγράψει τον Μπαρμπαρούση - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή σκέπτεται να αποδοκιμάσει ή να διαγράψει τον Μπαρμπαρούση

Κ. Μπαρμπαρούσης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξελίξεις στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής δρομολογεί η ανακοίνωση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ότι διαβιβάζονται στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω και την άσκηση ποινικής δίωξης τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης, με τις πρωτοφανείς δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή, Κ. Μπαρμπαρούση.

Η Χρυσή Αυγή φαίνεται να προσανατολίζεται στην αποκήρυξη των απόψεων και ενδεχομένως στη διαγραφή του βουλευτή, μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο η άσκηση δίωξης να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρέμβουν και η ηγεσία τους να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης συνέχισε να προκαλεί φωνάζοντας «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», ενώ ξεπερνώντας κάθε χυδαιότητα είπε για τον Πάνο Καμμένο: «Καμμένε, να έρθεις με φουστίτσα πάνω στο μικρό μου πόνυ...».

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ