Τον έδιωξαν από την Τσέλσι επειδή έριξε χειροβομβίδα καπνού στα αποδυτήρια - iefimerida.gr

Τον έδιωξαν από την Τσέλσι επειδή έριξε χειροβομβίδα καπνού στα αποδυτήρια

Τσέλσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ενέργειά του να ρίξει πριν από λίγες ημέρες χειροβομβίδα καπνού στα αποδυτήρια της δεύτερης ομάδας της Τσέλσι του στοίχισε την θέση του στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Τζέικομπ Μέλις, ο οποίος μαζί με τον Μπίλι Κλίφορντ είχε ρίξει στις 2 Μαρτίου χειροβομβίδα καπνού στα αποδυτήρια της δεύτερης ομάδας των «μπλε» στο προπονητικό κέντρο του Κόμπχαμ, που ανάγκασε τα μέλη της ομάδας να εγκαταλείψουν το κτίριο εξαιτίας του πυκνού καπνού.

Ο Κλίφορντ τη γλίτωσε με χρηματικό πρόστιμο, αφού παραδέχτηκε πως αυτός έφερε την χειροβομβίδα στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ ο Μέλις, που βρισκόταν στην Τσέλσι από το 2007 έχοντας αγωνιστεί μία φορά στην πρώτη ομάδα στον αγώνα με την Ζίλινα το 2010 στο Τσάμπιονς Λιγκ, πλήρωσε την απερισκεψία του με την απομάκρυνσή του από τους Λονδρέζους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ