Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας - iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάστηκαν σήμερα οι διαγωνιζόμενοι στις Πανελλήνιες 2018.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια στις Πανελλήνιες 2018 προσήλθαν στις αίθουσες των εξεταστικών κέντρων προκειμένου να διαγωνιστούν σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Στις 10:30 το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα των Λατινικών, της Χημείας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας στς Πανελλήνιες 2018, ενώ τα φροντιστήρια Πουκαμισάς έχουν ήδη δώσει τις πρώτες, πρόχειρες απαντήσεις, σε Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Δείτε τις απαντήσεις:

  • Λατινικά (Πανελλήνιες 2018)
  • Χημεία (Πανελλήνιες 2018)

  • Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Πανελλήνιες 2018)

Οι απαντήσεις στη Χημεία και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας που έπεσαν στις Πανελλήνιες 2018 είναι πρόχειρες. Για πιθανό update μπορείτε να επισκέπτεστε το site των φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ