Επίθεση Καμμένου στον Μητσοτάκη μέσω Twitter -Τον αποκαλεί δεκανίκι του Σαμαρά

Με επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε τις παρεμβάσεις του για το Σκοπιανό ο υπουργός Άμυνας.

Σήμερα το πρωί ανέβασε το πρώτο tweet και γράφει: «Πως περνούν τα χρόνια… Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεκανίκι του Σαμαρά». Μια σαφής αναφορά στη προϊστορία των σχέσεων της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, που έριξε λόγω Σκοπιανού, την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. «Η συνέχεια στη Βουλή», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Μαζί με το tweet, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέβασε κι ένα video για να κάνει απόλυτα σαφές τι εννοεί. Έχει διάρκεια 12:50 λεπτών και τίτλο «Ο Σαμαράς και η προδοσία του 1993».

Ακολουθούν πλάνα από τον Σεπτέμβριο του 1993 και τα όσα έγιναν στη Βουλή μετά την παραίτηση του Άκη Γεροντόπουλου αλλά και η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως «ό,τι έκανα, το έκανα, ακριβώς για να μη γίνω προδότης.

Πως περνούν τα χρόνια... Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεκανίκι του Σαμαρά. Η συνέχεια στη Βουλή....https://t.co/MEARHbgqo4 μέσω @YouTube

Λίγο μετά ήρθε και το δεύτερο χτύπημα από τον Πάνο Καμμένο. Ακόμη ένα tweet και ένα δεύτερο βίντεο «Πως περνούν τα χρόνια. Η συνέχεια στη Βουλή ….Για να θυμηθούμε οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι….», έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, συνοδεύοντας το tweet του με ένα βίντεο που διαρκεί σχεδόν μία ώρα και είναι ένα ιστορικό της πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πως περνούν τα χρόνια2....Η συνέχεια στη Βουλή ....Για να θυμηθούμε οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι.... https://t.co/g1rlRLUlPb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητσοτάκης Σαμαράς Βουλή Σκοπιανό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ