Σήμερα στις 17:00 η κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα - iefimerida.gr

Σήμερα στις 17:00 η κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα

Επιθυμία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα στις 17:00 το τελευταίο αντίο στη σύζυγο του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.

Οπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια Αττικής στις 17:00 το απόγευμα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμαρουσίου. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών
«Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία για την σύζυγο του συναδέλφου Πύρρου Δήμα, Αναστασία Δήμα - η οποία απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/6/2018 - θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια Αττικής (οδός Δημοκρατίας 10), Παρασκευή 15/6/2018 στις 17:00 μμ.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμαρουσίου (τέρμα οδού Αναπαύσεως, περιοχή Κοκκινιά - Δωδώνη).
Μετά από επιθυμία της οικογένειας, παρακαλείσθε όπως αντί στεφάνου, ενισχύσετε - εφόσον επιθυμείτε - τα Παιδικά Χωριά SOS».


Η Αναστασία Δήμα «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη τα ξημερώματα νικημένη από τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ