Η Σοφιά Βεργκάρα τα βάζει με το Αμερικάνικο πουριτανισμό - iefimerida.gr

Η Σοφιά Βεργκάρα τα βάζει με το Αμερικάνικο πουριτανισμό

Σοφία Βεργκάρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Αμερικάνικο Esquire λατρεύει την Κολομβιανή πρωταγωνίστρια του Modern Family. Την φωτογραφίζει σε κάθε ευκαιρία. Και πλέον την έβαλε και εξώφυλλο.Το παράδοξο είναι ότι, για πρώτη φορά, η Σοφία είπε κανονικά την γνώμη της για την χώρα που την φιλοξενεί.

«Είναι πανάσχημα.Δεν μπορώ καν να τα βλέπω.Είναι σαν πάνες.Φαντάσου ότι όταν μετακόμισα στις ΗΠΑ, αναγκάστηκα να ζητάω να μου φέρνουν μαγιό από την Κολομβία.Δεν υπάρχει τίποτα πρόστυχο σε ένα G-string μαγιό. Στην χώρα μου είναι το πρώτο πράγμα που αγοράζει μια μάνα στην κόρη της». Αυτή ήταν η δήλωση της Σοφία Βεργκάρα στο Αμερικάνικο Esquire σχετικά με τα μπικίνι που συνηθίζουν να φοράνε οι Αμερικάνες στην παραλιά.

Και μετά συνέχισε, υπερασπίζοντας τις Λατινοαμερικάνες καμπύλες της, πάντα σε σχέση με τις ανύπαρκτες των ανορεξικών Αμερικανίδων «Στην Κολομβία όλες οι γυναίκες έχουν καμπύλες. Αυτό είναι το πρότυπο. Δεν υπάρχει λόγος να είσαι κοκαλιάρα, όταν όλες σου οι ξαδέλφες έχουν σιλουέτα σαν γοργόνες. Μεγαλώνεις έχοντας μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για την ομορφιά».

Η μοναδική που δεν μοιάζει να είναι ευχαριστημένη από το τσουνάμι δημοσιότητας που απολαμβάνει η 38χρονη Κολομβιανή, ως το απόλυτο νέο Λατινοαμερικάνικο sex symbol, είναι η προηγούμενη κάτοχος αυτού του τίτλου, Σάλμα Χάγεκ.

Την ίδια ώρα που το Esquire αποθεώνει την χαρακτηριστική ένρινη προφορά της (σε σημείο που δεν καταλαβαίνεις τι λέει), η Σάλμα φέρεται να έχει δηλώσει ότι της μοιάζει πολύ ψεύτικη και ότι θα έπρεπε η Σοφιά να σταματήσει να επιβεβαιώνει όλα τα στερεότυπα που έχουν οι Αμερικάνοι για το πως είναι και πως φέρεται μια Λατίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ