Ζουράρις: Oταν ο Τσίπρας είπε «Βόρεια Μακεδονία», ένιωσα τάση προς εμετό - iefimerida.gr

Ζουράρις: Oταν ο Τσίπρας είπε «Βόρεια Μακεδονία», ένιωσα τάση προς εμετό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γρίφους περιελάμβανε η ομιλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι όσον αφορά την στάση του απέναντι στην συμφωνία της Ελλάδος με την ΠΓΔΜ.

Ο κ. Ζουράρις αναφέρθηκε στην συνέντευξη του πρωθυπουργού λέγοντας από τη μία ότι συγκινήθηκε όταν τον άκουσα να λέει ότι σέβεται τα συλλαλητήρια αλλά από την άλλη ότι άρχισε να έχεις σπασμούς στο στομάχι όταν τον ακούσει να μιλά για Βόρεια Μακεδονία.

«Συγκινήθηκα μέχρι δακρύων όταν άκουσα τον πρωθυπουργό να λέει δεν φοβάμαι τις διαδηλώσεις τις σέβομαι.

Όταν άκουσα όμως τον πρωθυπουργό να λέει ότι το Severna Makedonija στα ελληνικά λέγεται Βόρεια Μακεδονία άρχισα να έχω σπασμούς στο στομάχι και τάση προς εμετό όπως ακριβώς πριν από πολλά χρόνια όταν ήρθαν τα δύο αδέρφια μου και μου είπαν ότι πέθανε η μητέρα μου. Οι ΑΝΕΛ θα πουν τα δικά τους. Εγώ προέρχομαι από ένα επικό τραγικό μείγμα είμαι Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδόνας και καταλαβαίνετε ότι αν χρειαστεί να ψηφίσω δεν θα ψηφίσω τα ελάττω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζουραρις εμετο ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ