Σάλος σε δημοτικό: Χτύπησαν γονείς επειδή τους βοήθησαν Πακιστανοί στην σχολική γιορτή - iefimerida.gr

Σάλος σε δημοτικό: Χτύπησαν γονείς επειδή τους βοήθησαν Πακιστανοί στην σχολική γιορτή

Δημοτικό σχολέιο/ Φωτογραφία:INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια γιορτής σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή των Σεπολίων, στην Αθήνα.

Οπως καταγγέλθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, αιτία ήταν το γεγονός ότι ανατέθηκε σε άτομα πακιστανικής καταγωγής που μένουν στην περιοχή η προετοιμασία της εκδήλωσης, επειδή δεν υπήρξε βοήθεια από άλλους γονείς.

Αυτή η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα δύο γονείς να επιτεθούν σε δύο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ου Δημοτικού Σχολείου κατά την διάρκεια μάλιστα της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης των μαθητών για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Οι δύο δράστες γρονθοκόπησαν και τραυμάτισαν δυο μέλη του Συλλόγου μπροστά σε άλλους γονείς, αλλά και στους μικρούς μαθητές του σχολείου.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ υπέβαλαν και μηνύσεις.

Την επίθεση καταδίκασε το Δημοτικό Συμβούλιο στην Αθήνα

Την επίθεση που δέχθηκαν τα δύο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ου Δημοτικού Σχολείου από δύο, επίσης, γονείς, καταδίκασε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Ενέκρινε μάλιστα σχετικό ψήφισμα το οποίο δεν ψήφισε η παράταξη «Χρυσή Αυγή για την Αθήνα». Επίσης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν φόβους για τυχόν νέα επεισόδια, την Κυριακή, στο ίδιο σχολείο, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει εκδήλωση η πακιστανική κοινότητα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιορτή σχολείο ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ