Η κόρη της Μπριζίτ μιλά για το love story της μητέρας της με τον 16χρονο -τότε- Μακρόν -Τι έλεγαν στο σπίτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη της Μπριζίτ μιλά για το love story της μητέρας της με τον 16χρονο -τότε- Μακρόν -Τι έλεγαν στο σπίτι [εικόνες]

Φωτογραφία: Youtube-Paris Match
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη ρομαντική ιστορία μεταξύ της μητέρας της και του έφηβου τότε Εμανουέλ Μακρόν μίλησε για πρώτη φορά η κόρη της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Τιφέν.

Στο νέο ντοκιμαντέρ που έγινε, λοιπόν, για την Μπριζίτ Τρονιέ, η μικρότερη κόρη της Τιφέν Οζιέρ περιγράφει από μία πιο εσωτερική ματιά το φλερτ της μητέρας της με τον τότε μαθητή της Μακρόν.

«Ηταν αρκετά τσιμπημένοι ο ένας με τον άλλον και αυτό ήταν όχι μόνο προφανές αλλά και ιδιαίτερα δύσκολο γι' αυτούς», ανέφερε η Τιφέν, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times.

Φωτογραφία:Paris Match

H κόρη της Τρονιέ ήταν μόλις 9 ετών όταν ξεκίνησε το love story μεταξύ του Μακρόν και της μητέρας της.

Η πρώτη αναφορά για τον νεαρό τότε Εμανουέλ στο σπίτι τους έγινε από τη μεγαλύτερη κόρη, Λοράνς, η οποία πήγαινε στην ίδια τάξη με τον Μακρόν.

Η Λοράνς, λοιπόν, τότε γύρισε από το σχολείο και είπε στη μητέρα της: «Μαμά, υπάρχει ένα τρελό αγόρι στην τάξη μας που ξέρει τα πάντα για τα... πάντα».

Η κόρη της Μπριζίτ, Τιφέν Οζιέρ/ Φωτογραφία:AP

Το ντοκιμαντέρ μάλιστα αποκαλύπτει πως η πρώτη εκδήλωση αγάπης του Μακρόν προς την Μπριζίτ έγινε όταν εκείνος ήταν μόλις 16 ετών.

Μετά από αυτό οι γονείς του Μακρόν είχαν ζητήσει από την Μπριζίτ να σταματήσει να τον βλέπει τουλάχιστον μέχρι αυτός να ενηλικιωθεί , ωστόσο η ίδια είχε απαντήσει...«Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα».

Η Τιφέν Οζιέρ ανέφερε μάλιστα στο ντοκιμαντέρ πως από τότε ο ένας έδειχνε την αφοσίωσή του στον άλλον.

«Αν πρέπει να ονομάσω ένα ζευγάρι ως πρότυπο αγάπης, τότε είναι αυτό μεταξύ της μητέρας μου και του Μακρόν. Οταν είναι μαζί είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο».

Εμανουέλ- Μπριζίτ Μακρόν,Φωτογραφία:AP

Η Τιφέν πάντως αναφέρθηκε και στο διαζύγιο των γονιών της, επισημαίνοντας πως οι γονείς της είχαν φροντίσει ώστε τα παιδιά τους να μην υποφέρουν καθόλου.

Μπορεί πάντως η Πρώτη Κυρία να μην δέχτηκε να δώσει συνέντευξη μαζί με την κόρη της στο εν προκειμένω ντοκιμαντέρ, αλλά για το ηλικιακό χάσμα μεταξύ της ιδίας και του Εμανουέλ είχε μιλήσει η ίδια η Μπριζίτ σε παλαιότερή της συνέντευξη.

Η κόρη της Μπριζίτ μιλά για το love story της μητέρας της με τον 16χρονο -τότε- Μακρόν -Τι έλεγαν στο σπίτι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Συζητώντας για τον γάμο της η ίδια είχε πει στο Εlle Γαλλίας:

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας, που πρέπει να κάνουμε ζωτικές επιλογές». Και για μένα, αυτό ήταν. Οπότε αυτό που με ρωτήσατε για τα 20 και χρόνια διαφοράς είναι ασήμαντο. Φυσικά και παίρνουμε πρωινό μαζί, εγώ και οι ρυτίδες μου, εκείνος και η νεότητά του, αλλά είναι έτσι. Αν δεν έκανα αυτή την επιλογή, θα είχα χάσει τη ζωή μου. Είχα μεγάλη ευτυχία με τα παιδιά μου και την ίδια στιγμή ένιωσα ότι έπρεπε να ζήσω «αυτή την αγάπη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Πρώτη Κυρία τότε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ