Μουντιάλ 2018: Η κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας... μπλόκαρε εντός χώρας 1.312 ύποπτους για επεισόδια στη Ρωσία - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Η κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας... μπλόκαρε εντός χώρας 1.312 ύποπτους για επεισόδια στη Ρωσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας δεν θέλει πολίτες της να κάνουν επεισόδια στο Μουντιάλ και για αυτό τους... κράτησε εντός των τειχών.

Συγκεκριμένα, με ειδικό νόμο που πέρασε πριν μερικούς μήνες κατάφερε να «εγκλωβίσει» εντός χώρας 1.312 άτομα, τα οποία υπόκεινται σε απαγόρευση μετακίνησης στο εξωτερικό. Εξ αυτών, δε, τα 1.254 έχουν ήδη παραδώσει προσωρινά τα διαβατήριά τους μέχρι τις 15 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε σχετικά το υπουργείο Εσωτερικών!

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου και όχι τόπος για βία και αναταραχές», δήλωσε επί του θέματος ο υπουργός Εξωτερικών για θέματα ασφάλειας, Νικ Χουρντ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως όποιος οπαδός από την Αγγλία δεν συμμορφωθεί με την απαγόρευση που υπάρχει, θα τιμωρηθεί με 5,000 λίρες πρόστιμο και ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγγλία κυβέρνηση Μουντιάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ