Η αινιγματική ανάρτηση της Αζια Αρτζέντο – Το τραγούδι για την αποτυχημένη σχέση της Τζούντι Σιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αινιγματική ανάρτηση της Αζια Αρτζέντο – Το τραγούδι για την αποτυχημένη σχέση της Τζούντι Σιλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μουσική φαίνεται πως χρησιμοποιεί η σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν για να αντιμετωπίσει την αυτοκτονία του, αναρτώντας ένα αινιγματικό μήνυμα, που μπορεί να κρύβει πολλά.

Την Τετάρτη, πέντε ημέρες μετά το θάνατο του Μπουρντέν, η Άζια Αρτζέντο μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από το τραγούδι της Τζούντι Σιλ του 29171 « Jesus Is a Cross Maker», στο Insta Story της κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής της με την ηθοποιό και πολύ καλή της φίλη, Ρόου Μακ Γκόαν.

Αν και δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του Μπουρντέν, η επιλογή του τραγουδιού της Αρτζέντο κρύβει παραλληλισμούς με τον διάσημο σεφ, που αποτεφρώθηκε στη Γαλλία την Τετάρτη.

Ο σεφ, παρουσιαστής και συγγραφέας, βρέθηκε νεκρός στο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Kaysersberg της Γαλλίας στις 8 Ιουνίου από αυτοκτονία, ενώ βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα ενός επερχόμενου επεισοδίου του «Parts Unknown» με τον στενό του φίλο, τον Γάλλο σεφ Έρικ Ρίπερτ.

Η τραγουδίστρια Τζούντι Σιλ, μια ταραγμένη προσωπικότητα είχε επίσης αυτοκτονήσει στην ηλικία των 35 ετών. Είχε πάρει υπερβολική δόση οπιούχων και κοκαϊνής στο διαμέρισμά της στο Βόρειο Χόλιγουντ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, που χαρακτήρισε τον θάνατό της αυτοκτονία, όπως ανέφερε η Washington Post.

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 26, 2018 at 12:59pm PDT

Το τραγούδι της «Jesus Was a Cross Maker» γράφτηκε για την αποτυχημένη σχέση της με τον J.D. Souther, έναν άλλο γνωστό τραγουδοποιό.

«Είχα μια πραγματικά δυστυχισμένη σχέση με αυτόν τον τύπο: ήταν ληστής και με πλήγωσε. Έτσι, ένα πρωί ξύπνησα και συνειδητοποίησα πως οι λέξεις αυτές μπορούσαν να φτιάξουν ένα υπέροχο τραγούδι. Είναι αλήθεια. Το ορκίζομαι. Αυτό το τραγούδι, με έσωσε» είχε πει η Σιλ για το νόημα των στίχων του τραγουδιού το 1971.

Η αινιγματική ανάρτηση της Αζια Αρτζέντο – Το τραγούδι για την αποτυχημένη σχέση της Τζούντι Σιλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι σχετικά με αυτή την αρχή: όσο χαμηλότερα φτάνεις για να κατακτήσεις την ορμή, τόσο ψηλότερα θα σε ωθήσει, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν ποιητικό τρόπο για να το πω» εξήγησε.

Η αινιγματική ανάρτηση της Αζια Αρτζέντο – Το τραγούδι για την αποτυχημένη σχέση της Τζούντι Σιλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Έτυχε να πέσω επάνω σε αυτό το πραγματικά ασαφές θεολογικό γεγονός, κι αυτό ήταν πως ο Ιησούς ήταν κατασκευαστής σταυρών. Αυτό κόλλησε στο μυαλό μου και ήξερα ότι έπρεπε να γράψω ένα τραγούδι γι’ αυτό» πρόσθεσε η Σιλ

Η Αρτζέντο, μια Ιταλίδα ηθοποιός που συμμετέχει ενεργά στο κίνημα #metoo και οΜπουρντέν ήταν ζευγάρι για περισσότερο από ένα χρόνο. Οι δυο τουςγωνρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του διάσημου σεφ το 2016 και έγιναν ζευγάρι ένα χρόνο αργότερα.

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 23, 2018 at 1:23am PDT

Ένας φίλος της Αρτζέντο, που πρόσφατα πεασε πολύ χρόνο με τον Μπουρντέν είπε στο περιοδικό People πως ο σεφ «ήταν τρελά ερωτευμένος με την Άζια» πριν από την αυτοκτονία του την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν όπως ένας ερωτοχτυπημένος έφηβος» είπε ο φίλος τους, προσθέτοντας «Θα έκανε τα πάντα γι’ αυτήν, κι αυτό ήταν κάτι σαν κόκκινη σημαία για τους φίλους του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ