Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο μετά από επίθεση οπαδών -Τι λέει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων - iefimerida.gr

Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο μετά από επίθεση οπαδών -Τι λέει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Πορεία οπαδών του ΠΑΟ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έκαναν χθες οπαδοί του ΠΑΟ, στην συμβολή των οδό Τοσίτσα και Πατησίων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Όπως καταγγέλλει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, στις 16:45, περίπου 100 μηχανάκια (μετά την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου) με οπαδούς των «πρασίνων» πέταξαν αντικείμενα προς την διμοιρία.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Πατησίων λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα έκαναν και δύο συλλήψεις. Όπως λένε οι συνδικαλιστές, οι άνδρες των ΜΑΤ δεν είχαν ενημερωθεί και οι οπαδοί τους αιφνιδίασαν.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

«Ενημερωθήκαμε ότι τουλάχιστον 100 δίκυκλα με οπαδούς μεγάλης ομάδας διήλθαν από την οδό Πατησίων, όπου επιτέθηκαν στη διμοιρία που εκτελούσε εκεί σταθερή βάρδια. Από τις συμπλοκές υπήρξαν 2 τραυματίες συνάδελφοι, αλλά και 2 συλλήψεις. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου αφού οι θρασύτατοι χούλιγκαν δεν δίστασαν να επιτεθούν με σφοδρότητα εναντίον των συναδέλφων μας, μέρα μεσημέρι άνευ λόγου και αιτίας. Έχουν φτάσει καταγγελίες στην Ένωσή μας ότι η διμοιρία είτε δεν ενημερώθηκε καν, είτε ενημερώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μηχανάκια προσεγγίσουν το σημείο της. Αν ισχύει είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και μετά ορισμένοι της Ηγεσίας μιλούν για επαγγελματισμό. Ντροπή!! Περαστικά στους συναδέλφους. Είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε νομική ενέργεια αποφασίσουν ότι πρέπει να κάνουν εναντίον του οποιουδήποτε δράστη (φυσικού ή ηθικού αυτουργού)».

Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο μετά από επίθεση οπαδών -Τι λέει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ