Κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτούν σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου - iefimerida.gr

Κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτούν σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου

Κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτούν σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα πριν από την δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας βρίσκονται πλέον οι «Aνεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου καθώς αναμένεται η προσχώρηση του βουλευτή Βοιωτίας Μιχάλη Γιαννάκη με τον οποίο θα συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των δέκα βουλευτών.

Εφόσον ο διαγραμμένος από την ΝΔ βουλευτής ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου, τότε οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αποκτούν επιπλέον δικαιώματα όπως η εκπροσώπηση στα τηλεοπτικά πάνελ αλλά ενδεχομένως και μέρος της κρατικής χρηματοδότησης που τους είναι αναγκαία για την προεκλογική τους εκστρατεία.

Πέραν του κ. Γιαννάκη, ο κ. Καμμένος συζητά ακόμα και με τον Γιάννη Δημαρά την πιθανότητα προεκλογικής συνεργασίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τυπικώς μόνο αναμένεται σήμερα και η ανακοίνωση προσχώρησης του Παναγιώτη Μελά ενώ ήδη στην Κ.Ο του κόμματος μετέχουν πέραν του Πάνου Καμμένου και οι Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος, Ελενα Κουντουρά, Δημήτρης Σταμάτης, Μίκα Ιατρίδη, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα, Σπύρος Γαληνός.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσχωρήσεις από τον χώρο των συνδικαλιστών οπού ο Γιάννης Μανώλης ανακοίνωσε χθες την «μεταγραφή» από την ΝΔ τριών κορυφαίων συνδικαλιστών από τον χώρο των συγκοινωνιών και του τουρισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ