Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε τον άγνωστο χωρισμό του με την Καίτη Γαρμπή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε τον άγνωστο χωρισμό του με την Καίτη Γαρμπή [βίντεο]

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη πως είχε χωρίσει με την Καίτη Γαρμπή και κανείς δεν το κατάλαβε έκανε σε συνέντευξή του ο Διονύσης Σχοινάς.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για τη γνωριμία του με την τραγουδίστρια και αποκάλυψε πως υπήρξε διάστημα που είχαν χωρίσει.

«Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη δεν μου άρεσε. Όταν την είδα στη Eurovision έπαθα πλάκα με το θράσος της να φορέσει αυτό το φόρεμα. Μετά την είδα στο Ποσειδώνιο και με το που μπήκε μέσα, ρωτάω τον Λιβιεράτο: αυτή είναι η Γαρμπή; Μου λέει ναι και λέω εγώ αυτή θα την παντρευτώ», είπε.

«Την εποχή που γυρίσαμε το βίντεο κλιπ του «Ζήσαμε» δεν ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν μαζί, ήμασταν χώρια. Ήμασταν μαζί πριν, χωρίσαμε, και μετά ξαναγίναμε με την Καίτη ζευγάρι», δήλωσε σχετικά με το διάστημα που ήταν χώρια.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ