Απαλλαγή Στ. Χάντζου για το περιστατικό ξυλοδαρμού με την Ελ. Αυλωνίτου

Απάλλαξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον αθλίατρο Σταύρο Χάντζο, ο οποίος κατηγορούνταν για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού στον οποίο ενεπλάκη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, το 2012.

Η βουλευτής παρέστη στο δικαστήριο ως πολιτικώς ενάγουσα, ωστόσο η ίδια δεν κάθισε στο εδώλιο μετά την μήνυση που έκανε σε βάρος της ο αθλίατρος λόγω βουλευτικής ασυλίας.

Να σημειωθεί πως όταν συνέβη το περιστατικό η κυρία Αυλωνίτου ήταν τότε ερευνήτρια αντί-ντόπινγκ στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών και ο Στ. Χάντζος ήταν διευθυντής του κέντρου.

Σύμφωνα με τον Σ. Χάντζο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε σπρώξει έξω από το γραφείο της με τέτοια η ένταση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την την ισορροπία του και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Τα δύο μέρη αντάλλαξαν μηνύσεις, ωστόσο η μήνυση σε βάρος της βουλευτή είχε διαβιβαστεί στη Βουλή, η οποία δεν ήρε την ασυλία της για να δικαστεί.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του αθλίατρου, η βουλευτής επικαλέστηκε την ασυλία της κι έτσι η υπόθεση δεν έφτασε για εκείνη ως κατηγορουμένη, ποτέ στα δικαστήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ