ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ NOVOTEL

Σεμινάριο για λογιστές – φοροτεχνικούς απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Σεμινάριο για λογιστές – φοροτεχνικούς απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις ενημέρωσης και επιμόρφωσης επαγγελματιών – μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Σε συνεργασία με την Επιτροπή Λογιστών του Ε.Ε.Α. με τον πρόεδρο Σπύρο Σταυρούλια και τον Αντιπρόεδρο Ηλία Χατζηγεωργίου καθώς και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) διοργανώνεται σεμινάριο για λογιστές – φοροτεχνικούς.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Ειδικά θέματα εφαρμογής των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων και του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, έλεγχοι με ανάλυση κινδύνου, προσαύξηση περιουσίας, γενικές προβλέψεις περί φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής, παραγραφή υποθέσεων, φορολογική κατοικία, διοικητικές ποινές και κυρώσεις».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, 17:00 – 22:00, στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα).

Εισηγητές: 
ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ
Λογιστής - Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας λογιστικών και φορολογικών βιβλίων, Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών – Μέλος της διαρκούς επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014.

ΗΛΙΑΣ Κ. ΑΡΓΥΡΟΣ
τ. Γενικός Δ/ντης Υπουργείου Οικονομικών
τ.Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ-ΥΠΕΕ
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου,
επ.Γενικός Δ/ντής Φορολογίας Υπ.Οικονομικών
Συγγραφέας Φορολογικού Δικαίου.
 
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο τηλ: 2103380203 (κα. Κουράση Δήμητρα)
ή εναλλακτικά στο email: events-eea@atp.gr .

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.