Η αποστομωτική απάντηση ενός plus-size μοντέλου όταν την χλεύασαν σε ελληνική παραλία [εικόνα] - iefimerida.gr

Η αποστομωτική απάντηση ενός plus-size μοντέλου όταν την χλεύασαν σε ελληνική παραλία [εικόνα]

Η Felicity Hayward ποζάρει στην παραλία/ Φωτογραφία: felicityhayward/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 29 της χρόνια, η Felicity Hayward έχει καταφέρει κάτι που πολλοί δεν καταφέρνουν μέχρι και το τέλος της ζωής τους: να αποδεχθεί τον εαυτό της, όπως ακριβώς είναι.

H αυτοπεποίθηση έχει χαρίσει στην Felicity μια καριέρα που συνεχώς εξελίσσεται. Μεγάλες εταιρίες και μέσα ενημέρωσης είδαν στο πρόσωπό της, την γυναίκα που αξίζει να έχει βήμα γιατί πρεσβεύει ένα πρότυπο ομορφιάς που προσπερνά επιδεικτικά ό,τι δεν είναι αυθεντικό, ό,τι έχει ρετούς.

Αν το σώμα είναι το σπίτι της ψυχής, η Felicity ζει σε ένα υπέροχο «σπίτι» με θέα: που, όμως, κάποιοι κατά βάθος ζηλεύουν.

Γιατί αυτός που κοροϊδεύει το σώμα του άλλου για τις ατέλειές του, δεν περνά καλά με το δικό σου σώμα.

Η Felicity Hayward διάλεξε την χώρα μας για διακοπές. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από την Ελλάδα: μόνο που σε μια από αυτές, δίνει απάντηση σε bodyshamers που την χλεύασαν στην παραλία για τις αναλογίες της. Η Felicity έκανε την ηλιοθεραπεία της, όταν άκουσε δύο λουόμενους να την κοροϊδεύουν.

H αποστομωτική απάντηση της Felicity με μια φωτογραφία που έγινε viral, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ plus size μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ