Viral -Η στιγμή που οδηγός Uber «πετάει» από το αυτοκίνητό του δύο γυναίκες επειδή φιλήθηκαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Viral -Η στιγμή που οδηγός Uber «πετάει» από το αυτοκίνητό του δύο γυναίκες επειδή φιλήθηκαν [βίντεο]

Ενα αυτοκίνητο της Uber
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρόλο που η Νέα Υόρκη είναι μία από τις πιο προοδευτικές πόλεις του κόσμου, κάποιοι κάτοικοί της έχουν θέματα με την ομοφοβία.

Οι ομοφοβικοί άνθρωποι, εκείνοι δηλαδή που είναι έντονα αρνητικοί απέναντι στην ομοφυλοφιλία, σύμφωνα με έρευνες έχουν υψηλότερα επίπεδα ψυχωτισμού και ακατάλληλους αμυντικούς μηχανισμούς σε σχέση με εκείνους που αποδέχονται την ομοφυλοφιλία.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλοι οι ομοφοβικοί παρουσιάζουν ψυχολογικά προβλήματα ή πως οι ομοφοβικοί είναι παράλληλα και ψυχωτικοί, αλλά μάλλον πως υπάρχουν ψυχωτικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους, που κυμαίνονται από την εχθρότητα έως το θυμόκαι την επιθετικότητα προς τους άλλους.

Μια τέτοια επιθετική συμπεριφορά βίωσαν δύο γυναίκες στο κέντρο της Νέας Υορκης, οι οποίες διώχτηκαν κακήν κακώς από έναν οδηγό Uber, ο οποίος δεν άντεξε να τις βλέπει να φιλιούνται στο πίσω μέρος του καθίσματος.

Δείτε τη στιγμή που ένας οδηγός Uber «πετάει» από το αυτοκίνητό του δύο γυναίκες επειδή φιλήθηκαν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Uber γυναίκες φιλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ