Σταυροπούλου-Καβογιάννη-Χατζηπαναγιώτης στη θάλασσα: Η παιδική φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα στο Instagram - iefimerida.gr

Σταυροπούλου-Καβογιάννη-Χατζηπαναγιώτης στη θάλασσα: Η παιδική φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα στο Instagram

Βίκυ Σταυροπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παιδικά καλοκαίρια κρατούν για πάντα. Οι αναμνήσεις τους είναι τόσο δυνατές που μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή.

H ξεγνοιασιά και η ασφάλεια από τα παιδικά καλοκαίρια της ζωής μας παραμένουν για πάντα σε μια γωνιά του μυαλού μας. Ένα κορίτσι που μεγάλωσε σε ένα σπίτι ηθοποιών με αστείρευτο ταλέντο, ακολούθησε από νωρίς τα χνάρια τους και ήδη χαράζει τη δική της πορεία στο χώρο της υποκριτικής.

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε μια φωτογραφία που μας γυρίζει δύο δεκαετίες πίσω. Τα πρόσωπα που ποζάρουν μαζί της στην παιδική καλοκαιρινή της φωτογραφία είναι οι άνθρωποι που την μεγάλωσαν και παράλληλα τρεις από τους πιο αξιόλογους και δημοφιλείς ηθοποιούς: μιλάμε για την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την Μαρία Καβογιάννη. Η μικρή Δανάη ποζάρει στην φωτογραφία με παιδική αφέλεια έχοντας μαζί τους τους αδελφικούς φίλους της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου. Διακοπές στη Μυτιλήνη.

H παιδική φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ