Στα «πράσα» πιάστηκαν από την Αστυνομία, διαρρήκτες εκκλησιών - iefimerida.gr

Στα «πράσα» πιάστηκαν από την Αστυνομία, διαρρήκτες εκκλησιών

εκκλησία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τσακωτοί» πιάστηκαν δύο άνδρες από την Αστυνομία, στην Καρδίτσα οι οποίοι επιχείρησαν για τρίτη φορά να κλέψουν την εκκλησία της περιοχής.

Οι δύο άνδρες, είναι Έλληνες, ηλικίας 40 και 23 ετών. Ένας διερχόμενος πολίτης αντιλήφθηκε τους δύο δράστες που είχαν εισβάλει στην εκκλησία και προσπαθούσαν να διαρρήξουν το παγκάρι και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι ιερόσυλοι προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο του 40χρονου, αλλά εντοπίστηκαν σε κοντινή περιοχή και συνελήφθησαν με τα διαρρηκτικά εργαλεία και τα γάντια που χρησιμοποίησαν.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι στις 8 Μαρτίου είχαν παραβιάσει την είσοδο άλλης μιας εκκλησίας στην Καρδίτσα και άρπαξαν 50 ευρώ από το παγκάρι και τον εξοπλισμό της μικροφωνικής εγκατάστασης αξίας 900 ευρώ. Αλλά και στις 11 Μαρτίου, είχαν «χτυπήσει» άλλον ένα ναό στην πόλη, από το παγκάρι του οποίου έκλεψαν 100 ευρώ, ενώ άντλησαν και βενζίνη αξίας 60 ευρώ απόμια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη απ' έξω! Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέπραξαν και άλλες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ