Τα... απίστευτα δώρα που αντάλλαξαν η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ με την Οπρα Γουίνφρι - iefimerida.gr

Τα... απίστευτα δώρα που αντάλλαξαν η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ με την Οπρα Γουίνφρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι έφεραν κοντά περισσότερους ανθρώπους και όχι μόνο το γαμπρό και τη νύφη. Ανάμεσα στην μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ και την Όπρα Γουίνφρεϊ δημιουργήθηκε μια όμορφη φιλία.

Τα... απίστευτα δώρα που αντάλλαξαν η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ με την Οπρα Γουίνφρι | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Όπρα, η Ράγκλαντ πέρασε ένα απόγευμα μαζί της στο σπίτι της πριν από τον γάμο και τη Δευτέρα, η βασίλισσα των μέσων ενημέρωσης μίλησε στο Entertainment Tonight στην πρεμιέρα της νέας της σειράς «Love Is», για το πόσο όμορφα πέρασε μαζί της.

«Η ιστορία είναι πως η μητέρα της Μέγκαν ήρθε στο σπίτι μου φορτωμένη με δώρα» δήλωσε η Γουίνφρεϊ. «Ξέρετε ποια ήταν τα δώρα; Πρώτα απ’ όλα, είνια πολύ καλή στη γιόγκα κι έτσι της είπα: ‘Φέρε μαζί σου το χαλάκι της γιόγκα και τα αθλητικά σου παπούτσια σε περίπτωση που θελήσουμε να κάνουμε γιόγκα στο γρασίδι’. Έτσι μία από τις τσάντες περιείχε το χαλάκι και η άλλη ένα γεύμα».

Τα... απίστευτα δώρα που αντάλλαξαν η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ με την Οπρα Γουίνφρι | iefimerida.gr 1

Στην πραγματικότητα, σε μία ανάρτησή της στο μπλογκ της Tig, η Μέγκαν είχε περιγράψει τη μητέρα της με τις ακόλουθες λέξεις: «Μπούκλες, δασκάλα γιόγκα, κοινωνική λειτουργός, ελεύθερο πνεύμα, λάτρης των τσιπς πατάτας και της τάρτας λεμονιού» αναφέρει το «Town and Country».

Τα... απίστευτα δώρα που αντάλλαξαν η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ με την Οπρα Γουίνφρι | iefimerida.gr 2

Η Γουίνφρεϊ άπλωσε αμέσως το χαλάκι της γιόγκα αλλά τα πατατάκια και οι τάρτες λεμονιού δεν υπήρξαν στο μενού. Αντ’ αυτού, η Όπρα που λατρεύει τα κηπευτικά, είπε ότι έδωσε στην Ράγκλαντ κουμ κουάτ, που τυχαίνει να είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα της μητέρας της Μέγκαν.

«Μου είπε: ‘λατρεύω τα κουμ κουάτ’ κια της απάντησα ‘Έχω ένα δέντρο με κουμ κουάτ! Θέλεις μερικά; ‘ Κι έτσι της έδωσα ένα καλάθι με κουμ κουάτ» είπε η Όπρα στην εκπομπή. «Για όλους τους ανθρώπους που ισχυρίζονται πως δέχομαι τα δώρα της και πως προσπαθώ να την δωροδοκήσω για μια συνέντευξη – ήταν κουμ κουάτ. Αν με τα κουμ κουάτ μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε μια συνέντευξη, τότε ίσως τα καταφέρω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ