Ο δολοφόνος κρεοπώλης στην Αμφισσα: Ηταν η κακιά στιγμή, βρέθηκε στο λάθος σημείο - iefimerida.gr

Ο δολοφόνος κρεοπώλης στην Αμφισσα: Ηταν η κακιά στιγμή, βρέθηκε στο λάθος σημείο

Άμφισσα αστυνομία / Φωτογραφία tvstar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εβδομάδα κρυβόταν ο κρεοπώλης που πυροβόλησε και σκότωσε την ανήλικη Ρομά στην Άμφισσα.


Επτά ημέρες ζούσε στο βουνό πριν πεισθεί από το δικηγόρο του Πέτρο Μαντούβαλο να παραδοθεί στις αρχές. Ο 34χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών, μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ θα απολογηθεί την Πέμπτη. Ανέφερε πως τον«τύφλωσε» το γεγονός ότι οι κλοπές στην επιχείρησή του ήταν συχνές και θεωρούσε υπαίτιους τους Ρομά.

«Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού προήλθε χωρίς να το θέλω. Βρέθηκε σε λάθος τόπο και λάθος χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο αυτής της αντιδικίας που υπήρξε», υποστήριξε.

Αυστηρά φρουρούμενος ο 34χρονος προσήλθε χτες το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Άμφισσας και χειροκροτήθηκε από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος του κτιρίου. Τα χειροκροτήματα των κατοίκων της Άμφισσας στο φερόμενο δράστη εξόργισαν ακόμα περισσότερο τους Ρομά, οι οποίοι εκτόξευσαν νέες απειλές. Τις προηγούμενες ημέρες Ρομά και συγγενείς της 13χρονης κοπέλας απειλούσαν με βεντέτα.

Ο 34χρονος κρεοπώλης εντοπίστηκε από τον δικηγόρο και τους συνεργάτες του και μετά από πολύωρη συνομιλία μαζί τους πείστηκε να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές. Ο δικηγόρος του, του εξήγησε πως το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνει ήταν να παραδοθεί και η δικαιοσύνη να αποφανθεί για την ποινή του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, εμφανίστηκε μετανιωμένος και υποστήριξε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει την 13χρονη. Ο 34χρονος φέρεται να είναι σκεπτικός, ενώ ανθρωποι που τον συνάντησαν υποστηρίζουν ότι έχει μετανιώσει και το μόνο που λέει είναι ότι «για όλα φταίει η κακιά στιγμή».

Η αστυνομία ωστόσο παραμένει σε επιφυλακή καθώς φοβάται ακόμη έντονες αντιδράσεις από τους Ρομά.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άμφισσα κρεοπώλης δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ