Μαξίμου: «Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, κρίμα»

Με 13 λέξεις σχολίασε το μέγαρο Μαξίμου σε ανακοίνωσή του, την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό.

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Κρίμα» ήταν η λιτή ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Νωρίτερα κριτική για την στάση του προέδρου της ΝΔ είχε ασκήσει μέσω twitter καιο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

«Η συμφωνία είναι καλή. Κακή είναι η αξιωματική αντιπολίτευση», ανέφερε και πρόσθεσε: «Κακή και ανιστόρητη, εκτός πραγματικότητος, είναι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ. Θέλει να διχάσει χώρα προκειμένου να μην φανεί ο εσωκομματικός της διχασμός»,

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, χαρακτήρισε την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ ως κακή συμφωνία την οποία δεν νομιμοποιείται να υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα υπογράφοντάς μια συμφωνία η οποία δεν έχει την στήριξη της ίδιας της κυβέρνησής του». Προϊδέασε δε ότι θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας (σ.σ. θα γίνει δεκτός αύριο, Τετάρτη στις 09:30 από τον Προκόπη Παυλόπουλο) γι’ αυτή την «πρωτοφανή εξέλιξη» όπως την χαρακτήρισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ