Κουτσούμπας σε Τσίπρα: Με αυτή τη συμφωνία παραμένει το «σπέρμα» του αλυτρωτισμού - iefimerida.gr

Κουτσούμπας σε Τσίπρα: Με αυτή τη συμφωνία παραμένει το «σπέρμα» του αλυτρωτισμού

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια για το ονοματολογικό, παραμένει το «σπέρμα» του αλυτρωτισμού, επισήμανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό έγκειται στην αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση των θέσεων των Σκοπίων περί «Μακεδόνα πολίτη» και «μακεδονικής γλώσσας», εξήγησε ο γ.γ. του ΚΚΕ στον πρωθυπουργό, όταν ο τελευταίος επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συμφωνία.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε στον πρωθυπουργό ότι, με τη συγκεκριμένη συμφωνία, ο ίδιος και η κυβέρνησή του δίνουν συστατική επιστολή στην ΠΓΔΜ για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Από αυτήν την άποψη, δίνει “πράσινο φως” στην ανασφάλεια και την αποσταθεροποίηση στην περιοχή, σχολίασε.

Ακόμη επισήμανε ότι όλοι οι όροι είναι στον αέρα, μέχρι να ολοκληρωθεί το χρονοδιάγραμμα και η διαδικασία που προβλέπει η συμφωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ