Παναθηναϊκός: Προκηρύσσεται αύξηση ΜΚ 20 εκατ.ευρώ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Προκηρύσσεται αύξηση ΜΚ 20 εκατ.ευρώ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επικείμενη αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20.000.000 ευρώ γνωστοποίησε στα μέλη του Δ.Σ., η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική πρόσκληση του προέδρου της, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει προφανώς άμεση συνάρτηση με την επικείμενη αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία του συλλόγου και το τελικό στάδιο του deal ανάμεσα στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι προσκλήσεις στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν δύο, αρχικά για Δ.Σ. (στις 2:30 μ.μ.) και εν συνεχεία για νέο, έκτακτο Δ.Σ. (στις 3 μ.μ.). Για το πρώτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το θέμα ημερήσιας διάταξης αφορά στην (προηγούμενη) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 7.000.000 ευρώ που είχε προκηρυχθεί στις 8 Μαρτίου.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Δ.Σ. με κύριο θέμα την προκήρυξη Γ.Σ. (εντός 20 ημερών) για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0.30 ευρώ,καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.

Εκτός αυτού θα υπάρξει εκλογή νέου Δ.Σ. ενώ προβλέπεται να οριστεί νέος εκπρόσωπος/μέλος Δ.Σ. στην επικείμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου (10 π.μ.).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ