Στην αντεπίθεση το Closer – Τι σχέση έχουν οι σέξι πόζες της Μέγκαν με τις φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην αντεπίθεση το Closer – Τι σχέση έχουν οι σέξι πόζες της Μέγκαν με τις φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Στην αντεπίθεση το Closer – Τι σχέση έχουν οι σέξι πόζες της Μέγκαν με τις φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Στην αντεπίθεση το Closer – Τι σχέση έχουν οι σέξι πόζες της Μέγκαν με τις φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Γάλλοι δικηγόροι ισχυρίζονται πως ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ δεν δικαιούνται αποζημίωση 92.000 λιρών για τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ, κι αυτό διότι η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό σέξι.


Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ πήραν την αποζημίωση αυτή όταν οι φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ που έκανε ηλιοθεραπεία σε μια βεράντα, δημοσιεύτηκαν από το γαλλικό περιοδικό Closer τον Σεπτέμβριο του 2012.

Οι δικηγόροι του Closer, που κάνουν έφεση αυτή την εβδομάδα, λένε πως είναι «υποκρισία» από την πλευρά της βασιλικής οικογένειας να διεκδικούν μια τέτοια τεράστια αποζημίωση όταν τα πρόσφατα μέλη της βασιλικής οικογένειας «χαίρονται με σέξι φωτογραφίες».


Η προσφυγή κατά της πληρωμής των 92.000 λιρών πρόκειται να ξεκινήσει στο Εφετείο των Βερσαλλιών, αύριο Τετάρτη.

Οι εκπρόσωποι του Closer λένε πως το ποσό θα πρέπει να αναθεωρηθεί σύμφωνα με τις συνήθεις περιπτώσεις ιδιωτικής ζωής, όπου το ποσό συνήθως είναι μικρότερο των 100 λιρών. Μάλιστα, θα χρησιμοποιήσουν τα πλάνα της Μέγκαν Μαρκλ που γδύνεται ενώ ψήνει χάμπουργκερ για να δείξουν πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποίησαν τις σέξι φωτογραφίες για να προμοτάρουν τον εαυτό τους.


Το βίντεο με τίτλο « Grilling Never Looked So Hot With Meghan Markle» που γυρίστηκε για το περιοδικό Men’s Health το 2013, δείχνει την ηθοποιό να βγάζει το πουκάμισό της μπροστά στην κάμερα, προτού ποζάρει με σορτς ενώ ψήνει χάμπουργκερ.

Μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων μπορεί επίσης να συμπεριληφθούν εικόνες που υποτίθεται ότι απεικονίζουν τη δούκισσα του Σάσεξ να εκθέτει το στήθος της στην κάμερα σε μια παραλία, που τραβήχτηκαν προτού ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια.

Κι ενώ οι πηγές του παλατιού του Κένσινγκτον επιμένουν πως οι φωτογραφίες πιθανότατα είχαν κλαπεί – είναι ευρέως διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Στην αντεπίθεση το Closer – Τι σχέση έχουν οι σέξι πόζες της Μέγκαν με τις φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2



Η νομική ομάδα θα χρησιμοποιήσει επίσης κι άλλες προκλητικές φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ, όπως από φωτογραφήσεις για εσώρουχα και ερωτικές σκηνές από την καριέρα της.

Ο δικηγόρος του Closer, Paul-Albert Iweins, λέει ότι τα πρόστιμα «ήταν υπερβολικά για ένα απλό ζήτημα προστασίας της ιδιωτικής ζωής», την ώρα που τα γαλλικά πρόστιμα είναι συνήθως συμβολικά και ανέρχονται σε λιγότερο από 100 λίρες. Τονίζει επίσης πως οι νεότεροι βασιλικοί ενεργούν όλο και περισσότερο ως διασημότητες και έτσι προκαλούν.

«Είναι χαρούμενοι με τις σέξι φωτογραφίες τους όταν τις ελέγχουν, αλλά στη συνέχεια διεκδικούν τεράστια χρηματικά ποσά όταν δεν έχουν την άδειά τους» ανέφερε μια νομική πηγή που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Στην αντεπίθεση το Closer – Τι σχέση έχουν οι σέξι πόζες της Μέγκαν με τις φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ [εικόνες]  | iefimerida.gr 3



Όσον αφορά τις φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ, οι δικαστές διέταξαν στο γαλλικό περιοδικό Closer την καταβολή αποζημίωσης για τις εικόνες που δείχνουν την Κέιτ και τον Γουίλιαμ να χαλαρώνουν σε έναν πύργο στην Προβηγκία που ανήκε στον κόμη του Snowdon, το γιο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, τον Σεπτέμβριο του 2012.

Οι κάμερες με τους μεγάλους φακούς συνέλαβαν την Κέιτ να φορά μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της ενώ ο Γουίλιαμ να της βάζει αντιηλιακό.

Το βασιλικό ζευγάρι αρχικά ζήτησε αποζημίωση 1,4 εκατομμυρίων λιρών, αλλά μετά την δικαστική απόφαση το παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι έκριναν πως η υπόθεση έκλεισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ