Φρίκη στη Λαμία: Κακοποιημένη σεξουαλικά η 7χρονη από τον παππού της -Παραιτήθηκε ο συνήγορός του [βίντεο] - iefimerida.gr

Φρίκη στη Λαμία: Κακοποιημένη σεξουαλικά η 7χρονη από τον παππού της -Παραιτήθηκε ο συνήγορός του [βίντεο]

Φωτογραφία: Lamiareport.gr/ Στο δικαστήριο ο 69χρονος πρώην δικηγόρος στην Λαμία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Λαμίας κ. Δελόγλου και της Ανακρίτριας κ. Παντοπούλου, ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια.

Στην πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας επέμεινε στην αθωότητά παρά την ιατροδικαστική έκθεση.

Oι πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στην υπόθεση του συνταξιούχου δικηγόρου παππού στην Λαμία που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρους της 7χρονης εγγονής του και του 9χρονου εγγονού του, σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, η ιατροδικαστής Λαμίας, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων, που είχε παραγγείλει μετά την εξέταση της 7χρονης αλλά και του 9χρονου αδερφού της.

Στο πόρισμα της σύμφωνα με πληροφορίες, τονίζει ότι διαπίστωσε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και μερική ρήξη παρθενικού υμένα που προήλθε τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου, με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».

Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν τον συνήγορο του 69χρονου παππού, Δημήτρης Κρούπη, να παραιτηθεί από την υπεράσπιση του πελάτη του.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…», ήταν οι δηλώσεις του κ. Κρούπη.

Να σημειωθεί πως σε βάρος του 69χρονου υπήρχαν ήδη πολλά επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση των δύο παιδιών από ειδικούς.

Αρχικά το βάρος πέφτει στα όσα έχει υποστεί το κοριτσάκι, το οποίο και είχε περιγράψει με πολλές λεπτομέρειες, ενώ για τα όσα έχει βιώσει μίλησε και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το 9χρονο αγοράκι σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του ο οποίος του φωνάζει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο 69χρονος πρώην δικηγόρος είχε δηλώσει την ώρα που κατευθυνόταν προς τα δικαστήρια πως είναι αθώος.

Πηγή- Βίντεο: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ