Μιχελάκης: «Ο Βενιζέλος είναι άξιος συνεχιστής της προπαγάνδας Παπανδρέου» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Ο Βενιζέλος είναι άξιος συνεχιστής της προπαγάνδας Παπανδρέου»

Γιάννης Μιχελάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οξεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Οικονομικών ως «άξιο συνεχιστή της πολιτικής, της νοοτροπίας και της προπαγάνδας του Γιώργου Παπανδρέου».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τον κατηγορεί πως «δεν είναι μόνο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που ευθύνεται για όλες τις αδικίες και τα δεινά που περνά ο τόπος αλλά και άξιος συνεχιστής της πολιτικής, της νοοτροπίας και της προπαγάνδας Παπανδρέου».

Το επόμενο διάστημα η ΝΔ αναμένεται να κλιμακώσει τις επιθέσεις της προς το πρόσωπο του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο κατηγορεί πως φέρει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα, καθώς υπήρξε σημαντικό στέλεχος και μέλος όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ