Γιατί οι φίλοι του Μπουρντέν πιστεύουν ότι πίσω από τον θάνατό του υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστήριο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί οι φίλοι του Μπουρντέν πιστεύουν ότι πίσω από τον θάνατό του υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστήριο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από τον σοκαριστικό θάνατο του, ο Άντονι Μπουρντέν ήταν ένας ερωτευμένος άντρας.

Ο παρουσιαστής της σειράς «Parts Unknown» ήταν ζευγάρι με την Άζια Αρτζέντο, την διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό και σκηνοθέτιδα που πρόσφατα είχε καταγγείλει τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάϊνστιν για βιασμό.

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 26, 2018 at 12:59pm PDT

Ένας φίλος της ηθοποιού, που πρόσφατα πέρασε λίγο χρόνο με τον Μπουρντέν, είπε στο περιοδικό People πως ο σεφ «ήταν τρελά ερωτευμένος με την Άζια» πριν από την αυτοκτονία του την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν όπως ένας ερωτοχτυπημένος έφηβος» είπε η πηγή στο People για τα αισθήματα του Μπουρντέν. «Θα μπορούσε να κάνει τα πάντα γι’ αυτήν κι αυτό ήταν κάτι σαν κόκκινη σημαία για τους φίλους του» και πρόσθεσε: «Ήταν τρελός για εκείνη, τρελός, αυτή είναι η λέξη – κλειδί».

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 24, 2018 at 10:08am PDT

«Κανείς στον κύκλο των φίλων μας δεν ήξερε ότι αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι το ήξερε κανείς. Δεν νομίζω ότι ο Έρικ Ρίπερτ (ο φίλος του σεφ που τον βρήκε νεκρό) γνώριζε τα βάθη του πόνου του» συνεχίζει η πηγή. «Το σοκ του θανάτου του Τόνι είναι εξίσου βαθύ με τον πόνο».

«Ακόμη και οι στενοί του φίλοι εξακολουθούν να περιμένουν να αποκαλυφθεί κάποιο μυστήριο» προσθέτει. «Ξέραμε ότι τα νεύρα του ήταν λίγο σπασμένα, ο γάμος του είχε τελειώσει, δούλευε υπερβολικά πολύ και σε μακρινά μέρη, αλλά ασταθής... κανείς δεν είχε καμία ένδειξη».

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 23, 2018 at 1:23am PDT

Ο Μπουρντέν είχε χωρίσει με την σύζυγό του, Οτάβια Μπούσια το 2016, αλλά το διαζύγιό τους δεν είχε οριστικοποιηθεί πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του την περασμένη Παρασκευή.

Ο σεφ και η Αρτζέντο γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του το 2016, και έγιναν ζευγάρι ένα χρόνο αργότερα. Η Αρτζέντο συνεργάστηκε με τον Μπουρντέν στην εκπομπή του και πρόσφατα σκηνοθέτησε ένα επερχόμενο επεισόδιο στο Χονγκ Κονγκ.

Just a perfect day You made me forget myself @asiaargento

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on Apr 25, 2018 at 10:23am PDT

Σύμφωνα με πηγές, το σώμα του Μπουρντέν θα μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για την κηδεία του, αμέσως μόλις γίνουν γνωστές οι επιθυμίες των συγγενών του στις αρχές. Δεδομένου ότι το διαζύγιο δεν έχει βγει, η Μπούζια, η οποία είναι η μητέρα της 11χρονης κόρης τους Αριάνε, εξακολουθεί να είναι νόμιμα συγγενής του.

«Περιμένουμε τις επιθυμίες της οικογένειας» δήλωσε στο περιοδικό ο δήμαρχος της πόλης Πασκάλ Λορ. «Αμέσως μετά όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα».

Ο Άντονι Μπουρντέν με την πρώην σύζυγό του. Φωτογραφία: AP

Το πρώην ζευγάρι – που είχε παντρευτεί το 2007 – μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό του λίγο μετά την δημοσιοποίηση της είδησης τον Σεπτέμβριο του 2017. «Η σύζυγός μου κι εγώ ζούμε, έχουμε ζήσει, πολύ χωριστές ζωές εδώ και χρόνια» είπε ο Μπουρντέν τότε. «Δεν υπάρχει κάποιο δράμα. Τα πάμε καλά, πολύ καλά και δεν συμβαίνει κάποια μεγάλη αλλαγή του τρόπου ζωής μας».

Η Μπούζια είπε επίσης: «Λόγω των επαγγελματικών αποφάσεων που έχουμε κάνει και οι δύο, ο σύζυγός μου κι εγώ εδώ και χρόνια βρισκόμαστε σε μια μη συμβατική σχέση. Τίποτα δεν άλλαξε. Αγαπιόμαστε. Σεβόμαστε τις αποφάσεις που έλαβε ο καθένας μας. Και θα θεωρούμε πάντα τους εαυτούς μας οικογένεια».

Ο Μπουρντέν άρχισε να βγαίνει με την Αρτζέντο λίγο μετά την είδηση του χωρισμού από την σύζυγό του και πρόσφατα είπε στο People πως αν και δεν θα παντρευόταν ξανά, δεν θα τον πείραζε να συγκατοικήσει με την Ιταλίδα ηθοποιό. «Μου αρέσει να είμαι μαζί της όσο το δυνατόν περισσότερο» είχε πει. «Είναι σαν εμένα, με πολλούς τρόπους. Έχουμε και οι δύο παντρευτεί. Επομένως αυτό είναι κάτι που δε θα ξανασυμβεί. Αυτός είναι ο θάνατος όλων. Νομίζω ότι και οι δύο σεβόμαστε το έργο του άλλου. Κανείς δεν πρόκειται να πει ποτέ «Α! μου υποσχέθηκες πως θα πηγαίναμε στην παραλία». Πρώτα η εργασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ