Ο απίστευτος λόγος που αυτός ο σκύλος πωλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ, 17.000 δολαρίων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο απίστευτος λόγος που αυτός ο σκύλος πωλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ, 17.000 δολαρίων [εικόνες & βίντεο]

Αυστραλιανό Κέλπι/ Φωτογραφία: theage.com.au
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα τα ρεκόρ πωλήσεων έσπασε αυτό το αυστραλιανό Κέλπι το οποίο πουλήθηκε στην Βικτόρια της Αυστραλίας έναντι του αστρονομικού ποσού των 17.000 δολαρίων.

Το πανέμορφο σκυλί είναι δύο χρονών, αρσενικό, ονομάζεται Γκλένσερν Σέβεν και πουλήθηκε αυτή την εβδομάδα σε έναν ανώνυμο ιδιοκτήτη, ο οποίος ναι μεν έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά είχε λόγο.

Το αυστραλιανό Κέλπι των 17.000 δολαρίων

Συγκεκριμένα, η πώληση του αυστραλιανού Κέλπι έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ των 10.600 δολαρίων που είχε γίνει τον Μάρτιο, πάλι με την πώληση σκύλου της ίδια ράτσας.

Τι το μοναδικό, λοιπόν, έχουν αυτοί οι σκύλοι; Η απάντηση ίσως σε αφήσει έκπληκτο, καθώς τα συγκεκριμένα τετράποδα είναι expert στο να φυλάνε τα πρόβατα.

Κι όμως, η ράτσα αυτή όχι μόνο μπορεί να φυλάει πρόβατα, αλλά και να τα συγκεντρώνει με απίστευτη ευκολία, χωρίς μάλιστα να χάνει κανένα υπό την επίβλέψή του.

Φωτογραφία- Αρχείου:Shutterstock

To ταλέντο του αυστραλιανού Κέλπι αποδεικνύεται μάλιστα στο συγκεκριμένο βίντεο, όπου φαίνεται ο τρομερός τρόπος που καταφέρνει να κατευθύνει το κοπάδι.

Να σημειωθεί πως σε δημοπρασία του 2016 είχαν πουληθεί 61 αυστραλιανά Κάλπι με τιμή περίπου 3.000 δολάρια το ένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ράτσα ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ