Ετρεχαν από την Ενωση Κεντρώων να αλλάξουν την ψήφο τους στη Βουλή -Το «παρών» έγινε «όχι» - iefimerida.gr

Ετρεχαν από την Ενωση Κεντρώων να αλλάξουν την ψήφο τους στη Βουλή -Το «παρών» έγινε «όχι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές απείρου κάλλους έγιναν σήμερα στη Βουλή με τη στάση της Ενωσης Κεντρώων.

Ο εισηγητής του κόμματος Δημήτρης Καβαδέλας όταν κλήθηκε από τον προεδρεύοντα Νίκο Μανιό να τοποθετηθεί επί της αρχής του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την συμφωνία με την τρόικα, είπε ότι η Ενωση Κεντρώων ψηφίζει παρών.
Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες εξεπλάγησαν από την στάση του κόμματος και επικοινώνησαν με το Μάριο Λεβέντη, προκειμένου να τον ρωτήσουν για ποιο λόγο η Ενωση Κεντρώων ψηφίζει παρών.
“Ποιος είπε ότι ψηφίζουμε παρών αφού εγώ χθες είπα ότι καταψηφίζουμε;» είπε ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας τους δημοσιογράφους.
Λίγα λεπτά αργότερα ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων μπήκε τρέχοντας στην ολομέλεια της Βουλής και ζήτησε το λόγο και είπε ότι διορθώνει την λάθος ψήφο που έδωσε ο εισηγητής του κόμματος Δημήτρης Καβαδελας
«Θα ήθελα να καταγραφεί στα πρακτικά ότι δεν ψηφίζουμε παρών επί της αρχής, καταψηφίζουμε και με χέρια και με πόδια, το είπα και χθες έγινε λάθος από τον συνάδελφο. Δεν υπάρχει παρών, είμαστε κατά επί της αρχής . Σας παρακαλώ θα ήθελα να διορθωθεί η ψήφο μας» είπε ο Μ.Λεβέντης...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή ολομέλεια Ένωση Κεντρώων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ