Οταν η Αβα Γαλανοπούλου αποκάλυπτε τι είχε συμβεί με τον σύντροφό της που της έφαγε όλα τα λεφτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η Αβα Γαλανοπούλου αποκάλυπτε τι είχε συμβεί με τον σύντροφό της που της έφαγε όλα τα λεφτά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δικαστήριο με τον πρώην σύντροφό της βρέθηκε χθες η Αβα Γαλανοπούλου.

Πριν μερικά χρόνια, η ίδια η Αβα Γαλανοπούλου, με δάκρυα στα μάτια, είχε περιγράψει σε συνέντευξή της τι είχε συμβεί και πώς έχασε τα χρήματα 18 χρόνων και πώς γλίτωσε από τη νευρική ανορεξία.

«Του έδωσα τα λεφτά μου κι όταν του ζήτησα αποδείξεις, ξεκίνησε να μου λέει παραμύθια. Θα μου επιτρέψετε τη φράση την πολύ λαϊκή, να “κόβει λάσπη”. Μπήκα στα νοσοκομεία πολλές φορές. Κατόπιν γράφτηκε κάτι για νευρική ανορεξία. Μα αυτό προήλθε από όλο αυτό που ζούσα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Και είχε προσθέσει: «Ήταν ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκα. Εκεί ήταν η προδοσία για μένα. Τον ερωτεύτηκα βέβαια. Αποφάσισα να ζήσω. Είναι μεγάλη αμαρτία αυτό που θα πω, αλλά δεν ήθελα να ζω. Μου έδωσε πολλή αγάπη η οικογένεια. Η αγάπη με ξαναέβγαλε στη ζωή. Η Άβα ήμουν και πριν. Δεν έχω αλλάξει. (…) Δεν μετανιώνω για κάποια χρήματα που ξόδεψα κι εγώ για την κοινή ζωή που είχαμε. Εγώ τα υπόλοιπα χρήματά μου θέλω πίσω. Είναι κόλαση η καθημερινότητά μου. Είναι τρομερό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αβα Γαλανοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ