Ο Γιάννης Στάνκογλου υπερήφανος μπαμπάς -Η τρυφερή φωτογραφία στην παραλία με τον τετράχρονο γιο του - iefimerida.gr

Ο Γιάννης Στάνκογλου υπερήφανος μπαμπάς -Η τρυφερή φωτογραφία στην παραλία με τον τετράχρονο γιο του

O Γιάννης Στάνκογλου -Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το για πάντα δεν το πιστεύω για όλα τα πράγματα. Κάποια πράγματα, όμως, θα είναι για πάντα. Η αγάπη για τα παιδιά μου, η αγάπη μου για τη γυναίκα μου, ό,τι και να συμβεί».

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν μόνο ένας από τους αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, είναι και ένας αφοσιωμένος πατέρας που μεγαλώνει τα παιδιά του με ελεύθερο πνεύμα. Οι δημόσιες εμφανίσεις με τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κnutsen, είναι πάντα επιλεκτικές και τα δυο τους, παιδιά, είναι ήδη μυημένα στον μαγικό κόσμο του θεάτρου, παρακολουθώντας παραστάσεις.

Ο τετράχρονος γιος του ηθοποιού, Φίλιππος είχε γενέθλια και ο Γιάννης Στάνκογλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια καλοκαιρινή τους φωτογραφία: «Χρόνια πολλά αντράκι μου, να σε χαίρομαι και να σε χαίρονται. Τέσσερα χρόνια; Απίστευτο...» έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα στη φωτογραφία.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Στάνκογλου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ