Πανελλήνιες 2018: Συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ - iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2018: Συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα μαθήματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ιστορία των Τεχνών - Έργα και Δημιουργοί(ν.4186), συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, οι Πανελλήνιες 2018 για τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων.

*Στο μάθημα Ιστορία των Τεχνών - Έργα και Δημιουργοί, στις Πανελλήνιες 2018, εξετάζονται

α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ σχ. έτους 2017-2018

β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Μόνο για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).

Ως ώρα έναρξης εξέτασης στις Πανελλήνιες 2018 ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018 πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων στις Πανελλήνιες 2018 επιστρέφουν στα εξεταστικά τους κέντρα αύριο, Τετάρτη, με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματισμένο Περιβάλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ