Ξέσπασε σε κλάματα ο Νεϊμάρ -Του έκαναν έκπληξη και τον... μετέφεραν στο παιδικό δωμάτιο του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Νεϊμάρ -Του έκαναν έκπληξη και τον... μετέφεραν στο παιδικό δωμάτιο του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νεϊμάρ θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και ξέσπασε σε κλάματα...

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που ετοιμάζεται για το Μουντιάλ, συμμετείχε στην εκπομπή «Caldeirão do Huck», θεωρώντας ότι θα έκανε φάρσα σε δύο φαν του, ωστόσο οι συντελεστές είχαν άλλα σχέδια. Δίχως να το γνωρίζει, ο Νεϊμάρ πρωταγωνίστησε στην ενότητα «Visitando o Pasando», στην οποία οι καλεσμένοι ξαναζούν στιγμές του παρελθόντος τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι συντελεστές φρόντισαν να κατασκευάσουν τους χώρους του σπιτιού της γιαγιάς όπου μεγάλωσε ο ηγέτης της εθνικής Βραζιλίας.

Από την αυλή του σπιτιού μέχρι τους εσωτερικούς χώρους, από τη φορητή κουζίνα μέχρι το δωμάτιο του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, η αντιγραφή ήταν πιστή και σε αυτό βοήθησαν και τα αντικείμενα που έδωσαν στην εκπομπή οι γονείς του Νεϊμάρ.

Έπιπλα, στολίδια, ρούχα, ακόμα και αφίσες που βρίσκονταν στο δωμάτιο του Νεϊμάρ όσο μεγάλωνε, τοποθετήθηκαν στους ειδικούς χώρους του στούντιο της εκπομπής και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στον Βραζιλιάνο που... λύγισε.

«Ουάου, αυτό είναι το δωμάτιο όπου ήμασταν, οι τέσσερίς μας (σ.σ. εκείνος, η αδερφή του και οι γονείς τους), εδώ άρχισαν όλα για μένα ουσιαστικά» είπε ο Νεϊμάρ στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ κλάματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ