Και ο Ντένις Ρόντμαν στη Σιγκαπούρη -Για τη συνάντηση του Τραμπ με τον Κιμ [βίντεο] - iefimerida.gr

Και ο Ντένις Ρόντμαν στη Σιγκαπούρη -Για τη συνάντηση του Τραμπ με τον Κιμ [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Wong Maye-E
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντένις Ρόντμαν έφτασε στη Σιγκαπούρη την Τρίτη, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ-ουν.

«Χαίρομαι που είμαι μέρος της», είπε στους δημοσιογράφους ο παλιός σταρ του ΝΒΑ. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Σύνοδος θα πάει αρκετά καλά, αλλά προειδοποίησε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει πάρα πολλά από την πρώτη συνάντηση των ηγετών των ΗΠΑ και της Β. Κορέας.

Ο Ρόντμαν έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τον Κιμ Γιονγκ-ουν στη Β. Κορέα, ενώ έχει επαφές και με τον Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από την εμφάνισή του στο ριάλιτι του προέδρου «The Apprentice», το 2013.

Ο πρώην παίκτης του μπάσκετ είχε γράψει στα social media για να βοηθήσει τους δύο φίλους του όπως μπορεί, στη συνάντηση. Ομως, όταν είχε ρωτηθεί αν ο Ρόντμαν θα παίξει κάποιο ρόλο στη συνάντηση, ο Τραμπ απάντησε αρνητικά. «Μου αρέσει, είναι ωραίος τύπος, αλλά όχι, δεν είναι προσκεκλημένος», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος την περασμένη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ