Ο Ντε Χέα απαιτεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο πρωθυπουργός της Ισπανίας - iefimerida.gr

Ο Ντε Χέα απαιτεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο πρωθυπουργός της Ισπανίας

Φωτογραφία: AP/ Frank Augstein
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Πέδρο Σάντσεθ είχε καταφερθεί εναντίον του Νταβίντ Ντε Χέα, το είχε κάνει δημόσια. Για αυτό τώρα, ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Ισπανίας απαιτεί να ειπωθεί δημόσια και η συγγνώμη του πρωθυπουργού.

Η υπόθεση αφορά την εμπλοκή του ονόματος του Ντε Χέα σε σεξουαλική επίθεση, πριν από δύο χρόνια. Και ο τερματοφύλακας δεν έχει ξεχάσει τι είχε πει για εκείνον ο Σάντσεθ, τότε ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τώρα πρωθυπουργός της Ισπανίας.

Πριν από το EURO του 2016, ο Σάντσεθ είχε δηλώσει ότι δεν αισθάνεται άνετα να βλέπει τον Ντε Χέα να υπερασπίζεται την εστία της εθνικής ομάδας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πριν από την αναχώρηση για τη Ρωσία ενόψει του Μουντιάλ και είχε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τον 27χρονο. Αλλά για τον Ντε Χέα το θέμα δεν έχει κλείσει.

«Αποδέχθηκα τη συγγνώμη του ευγενικά. Το θέμα είναι ότι τότε είχε μιλήσει δημόσια. Για αυτό πιστεύω ότι και η συγγνώμη του πρέπει να γίνει επίσης δημοσίως», εξήγησε ο ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ