H VECHRO στο πλευρό του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού - iefimerida.gr

H VECHRO στο πλευρό του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταθλητής Ευρώπης για το 2018 ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών με την VECHRO στο πλευρό του - νίκησε την Πρό Ρέκο στον τελικό του Champions League πολο ανδρών με 9-7 στην Γενοβα.

Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, υπερήφανος χορηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για 5η συνεχή χρονιά, μέσω του Αντιπροέδρου και Εμπορικού Διευθυντής της κ. Παναγιώτη Χατζηνικόλα, συγχαίρει την ομάδα ανδρών πολο για το κορυφαίο αυτό επίτευγμα: «Η μεγάλη σας επιτυχία σε μια κορυφαία πανευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο παράδειγμα, ότι με μεθοδική δουλειά, προσήλωση στο στόχο και πάνω απ’όλα πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Ενα μεγάλο -από καρδιάς- ‘Μπράβο’ σε αθλητές, προπονητές και στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vechro Ολυμπιακός πρωταθλητής Ευρώπης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ