Γιάννης Μπέζος-Ηρώ Μπέζου: Μαζί στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιάννης Μπέζος-Ηρώ Μπέζου: Μαζί στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια [εικόνες]

Γιάννης Μπέζος-Ηρώ Μπέζου/ Φωτογραφία; Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν το παρελθόν συναντιέται με το παρόν και η ποίηση συνυπάρχει με την μουσική, τότε η καλλιτεχνική εμπειρία αποκτά άλλη διάσταση.

«Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη», ο Γιάννης Μπέζος και η Ηρώ Μπέζου ενώνουν τις φωνές τους και ερμηνεύουν στίχους των «ποιητών της ήττας»: του Μανόλη Αναγνωστάκη, του Γιάννη Θεοδωράκη και του Τάσου Λειβαδίτη.

Ο Γιάννης Μπέζος και η κόρη του, Ηρώ, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Αθηνών, συναντιούνται στον κήπο της Πειραιώς 260 και για δύο ακόμα παράστασεις (την Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Ιουνίου) και μας μεταφέρουν με τις ερμηνείες τους σε εποχές γεμάτες μνήμες.

Στις δύο πρώτες παραστάσεις, το Σαββάτο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου, τα χειροκροτήματα ήχησαν δυνατά και το κοινό αγκάλιασε θερμά την συνύπαρξη των δύο ηθοποιών που μετά από 5 χρόνια (σσ μαζί έπαιξαν στην «Αντιγόνη» του Ανούιγ), συναντήθηκαν και πάλι επί σκηνής, αυτή τη φορά για να τραγουδήσουν.

Δείτε την εμφάνιση των δύο ηθοποιών στην μουσική παράσταση, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπέζος Ηρώ Μπέζου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ