H Λίντσεϊ Λόχαν πλήρωσε πορνοστάρ για να κάνει σεξ μαζί της - iefimerida.gr

H Λίντσεϊ Λόχαν πλήρωσε πορνοστάρ για να κάνει σεξ μαζί της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός πορνοστάρ Άλεξ Τόρες που κάνει καριέρα στην πορνό βιομηχανία με το... καλλιτεχνικό όνομα «Voodoo» ισχυρίζεται πως έκανε σεξ με την Λίντσεϊ Λόχαν μέσα στο σπίτι της και μάλιστα πληρώθηκε για τις ...υπηρεσίες του

Ο Τόρες λέει πως έκανε σεξ με την 25χρονη Λίντσεϊ στο σπίτι της την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο πατέρας της και πρόσθεσε μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή The Jim Richards Show; «Πολλοί απ΄αυτούς τους stars του Hollywood μου δίνουν χρήματα ώστε να τους ικανοποιώ! Δεν αστειεύομαι!»
Η Λίντσεϊ διά του εκπροσώπου της δηλώνει για όλα αυτά λακωνικά: «δεν σκοπεύω ν΄απαντήσω σοβαρά στους ισχυρισμούς ενός πορνοστάρ!»

Ο Άλεξ έγινε γνωστός σε όλο τον κλοσμο με τα βίντεο που γύρισε κάνοντας σεξ στον αέρα με διάφορες γυναίκες την ώρα που πηδούν από αεροπλάνο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ