Κυρίτσης: Σιγά την εισβολή - Ησσονος σημασίας η επίθεση Ρουβίκωνα - iefimerida.gr

Κυρίτσης: Σιγά την εισβολή - Ησσονος σημασίας η επίθεση Ρουβίκωνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανευ ιδιαίτερης σημασίας χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, το ντού του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, νωρίς το πρωί.

Όπως μάλιστα πρόσθεσε οτι «μέσα στα χρόνια που δραστηριοποιείται ο Ρουβίκωνας έχουμε καταλήξει ότι επιλέγουν μια τακτική που δεν επιφέρει μεγάλες ποινικές διώξεις». Για να σχολιάσει: «Εναν που πετάει χαρτάκια τι να τον κάνεις;».

«Το πετάω χαρτάκια είναι τελικά πετάω χαρτάκια. Το πετάω μπογιές είναι ένα σοβαρότερο αδίκημα, ένα πλημμέλημα για το οποίο δικάζεσαι για μερικούς μήνες με αναστολή» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης χαρακτηρίζοντας καλό ότι υπάρχει αναλογικότητα στον τρόπο που επιβάλει τις ποινές η Δικαιοσύνη. Η επίθεση στο Υπουργείο είναι «ήσσονος σημασίας» κατέληξε ο βουλευτής του Σύριζα μιλώντας στον Σκάι.

Ερωτηθείς για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Γιώργος Κυρίτσης απάντησε ότι «ο Κουφοντίνας, όπως και άλλοι κρατούμενοι, όταν δικαιούνται άδεια πρέπει να τους δίνεται. Άδειες δίνονται σε όλους τους κρατούμενος σχεδόν ανεξάρτητα από τα αδικήματα στα οποία έχουν καταδικαστεί. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να εξαιρεθεί η περίπτωση του κυρίου Κουφοντίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ