Η πρώην και η νυν με το ίδιο φόρεμα -Γερονικολού και Λασκαράκη ντύθηκαν σαν δίδυμες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώην και η νυν με το ίδιο φόρεμα -Γερονικολού και Λασκαράκη ντύθηκαν σαν δίδυμες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι δύσκολο δυο γυναίκες να βρεθούν να φοράνε το ίδιο φόρεμα. Είναι δύσκολο όμως η πρώην και η νυν να φοράνε το ίδιο ρούχο. Και μάλιστα και οι δυο τους να είναι δημόσια πρόσωπα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη, την νυν σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και την πρώην γυναίκα του, ηθοποιοί και οι δυο τους στο επάγγελμα που βρέθηκαν να φορούν το ίδιο φόρεμα.

Πρώτη το φόρεσε η πρώην σύζυγός του ηθοποιού, Βάσω Λασκαράκη δημοσιεύοντας τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό της και να το κερδίσουν.

Όσον αφορά την Κατερίνα Γερονικολού, εκείνη το φόρεσε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» και το είδαμε μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα InstaStories του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Laskaraki (@vasolaskaraki) στις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ