Σεβασμός από τον Σπανούλη: Δεν θέλω να μιλήσω για μπάσκετ, μόνο για τον κ.Παύλο... [βίντεο] - iefimerida.gr

Σεβασμός από τον Σπανούλη: Δεν θέλω να μιλήσω για μπάσκετ, μόνο για τον κ.Παύλο... [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σπουδαία κίνηση, ένδειξης σεβασμού στον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μόνο για τον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟ.

Ο «Kill Bill» δεν θέλησε να σχολιάσει την εικόνα του τρίτου τελικού του ΟΑΚΑ, παρά μόνο να αναφερθεί στον Παύλο Γιαννακόπουλο και να εκφράσει τα συλληπητήρια του προς την οικογένεια του, αλλά και συνολικά τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του Τύπου: «Δεν θέλω να μιλήσω για το ματς, θέλω μόνο να πω για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Έφυγε ένας μεγάλος παράγοντας, συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Στη συνέχεια, κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV:«Δεν θέλω να μιλήσω για μπάσκετ. Θέλω μόνο να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενός από τους μεγαλύτερους πάραγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ