Μίχαλος: Σπουδαίος Ελληνας ο Γιαννακόπουλος -Τίμησε με τις ιδέες του το ΕΒΕΑ - iefimerida.gr

Μίχαλος: Σπουδαίος Ελληνας ο Γιαννακόπουλος -Τίμησε με τις ιδέες του το ΕΒΕΑ

Κωνσταντίνος Μίχαλος/ Φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Ενός δημιουργικού ανθρώπου, με αποδεδειγμένες επιχειρηματικές ικανότητες, αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες.

Με πολυετή προσφορά στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και αφοσίωση στον αγώνα για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου. Ενός ανθρώπου που τίμησε με την παρουσία του και τις ιδέες του την Επιμελητηριακή Κοινότητα και ιδιαίτερα το ΕΒΕΑ.

Ενός σπουδαίου Έλληνα που τον διέκρινε το αθλητικό ιδεώδες και συνέφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό, κερδίζοντας μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διακρίσεις.

Στους οικείους του, την επιχειρηματική και αθλητική οικογένεια του εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας». ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EBEA Παύλος Γιαννακόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ