Aγανάκτηση Κάμερον για τις επιθέσεις στην Τουλούζη - iefimerida.gr

Aγανάκτηση Κάμερον για τις επιθέσεις στην Τουλούζη

Ντέιβιντ Κάμερον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του για τις ένοπλες επιθέσεις στη Γαλλία εξέφρασε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον σε συλληπητήριο τηλεγράφημά του προς τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

«Ένιωσα αγανάκτηση για τις πρόσφατες ένοπλες επιθέσεις οι οποίες έγιναν στη Γαλλία, ειδικά στην Τουλούζη (...). Ο πληθυσμός της Βρετανίας συμμερίζεται το σοκ και τη θλίψη που νοιώθει η Γαλλία, και η σκέψη μου πηγαίνει στα θύματα, στους φίλους και στις οικογένειές τους» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του προς το Νικολά Σαρκοζί για το φονικό στο εβραϊκό σχολείο ο Ντέιβιντ Κάμερον.

Εξέφρασε επίσης την πλήρη υποστήριξή του προς το Γάλλο πρόεδρο έναντι «αυτών των παράλογων πράξεων βαρβαρότητας».

«Γνωρίζω ότι η Γαλλία θα αντλήσει δύναμη και ανακούφιση από την αποφασιστική ηγεσία σας σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξή μου για την αντιμετώπιση αυτών των παράλογων ενεργειών βαρβαρότητας και ανανδρίας», πρόσθεσε ο Κάμερον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ