Φλαμπουράρης: Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι - iefimerida.gr

Φλαμπουράρης: Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια και θα μπορούμε να αποφασίζουμε οι ίδιοι, αντί να "εκτελούμε εντολές", πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι», τόνισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Σε συνέντευξη στο «Εθνος», ο υπουργός Επικρατείας εκτίμησε ότι η προσεχής έξοδος της χώρας στις αγορές, σε συνάρτηση με την ολοκλήρωση των μνημονίων και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που πλέον διατίθενται, θα αυξήσουν τη ρευστότητα και τον δημοσιονομικό χώρο της ελληνικής οικονομίας, ώστε να παρθούν τα σημαντικά εκείνα μέτρα, που θα μας οδηγήσουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου και στη συνεχή και σταθερή αύξηση των νέων θέσεων εργασίας.

Σε ερώτηση για το πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές, σημείωσε ότι η προκήρυξή τους ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού, αλλά συνέχισε: «Γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να εξαντληθεί η συνταγματική προθεσμία μέχρι την τελευταία ημέρα».

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, δήλωσε ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός μπορεί να αντέξει μια τυχόν καταψήφιση της επερχόμενης συμφωνίας εκ μέρους των ΑΝΕΛ. «Το θέμα αυτό δεν υπήρχε στην αρχική κυβερνητική ατζέντα, ούτε ήταν μέρος της μεταξύ μας συμφωνίας συνεργασίας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέκος Φλαμπουράρης μνημόνιο ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ