Η μητέρα του Μπουρντέν λύνει την σιωπή της: Ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο μέρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μητέρα του Μπουρντέν λύνει την σιωπή της: Ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο μέρες [εικόνες]

Aντονι Μπουρντέν/ Φωτογραφίες:Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη παραμένει η υφήλιος με τον χαμό ενός από τους πιο διάσημους σεφ του κόσμου.

Τραγική φιγούρα... η μητέρα του, Γκλάντις, η οποία έλυσε την σιωπή της και μίλησε για την αυτοκτονία του γιου της στην εφημερίδα New York Times, στην οποία και ήταν συντάκτρια στο παρελθόν.

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη, καθώς δεν περίμενε με τίποτα πως ο γιος της θα βάλει τέλος στην ζωή του και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Η μητέρα του Μπουρντέν λύνει την σιωπή της: Ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο μέρες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Είναι απολύτως ο τελευταίος στον κόσμο που θα σκεφτόμουν ποτέ ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε συγκλονισμένη στους ΝΥΤ.

Οπως εξομολογείται η ίδια, ο φίλος του Αντονι Μπαρντέν, Ερικ, ο οποίος τον βρήκε νεκρό, της είχε πει πρόσφατα πως «ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο μέρες».

«Είχε τα πάντα. Επιτυχία πέρα από τα όνειρά του. Χρήματα πέρα από τα πιο τρελά όνειρά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η μητέρα του Μπουρντέν λύνει την σιωπή της: Ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο μέρες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον οργανισμό Ψυχικής Υγείας της Νέας Υόρκης, τα τηλεφωνήματα στην τηλεφωνική γραμμή στήριξης έχουν σημειώσει αύξηση κατά 25% μετά την αυτοκτονία της Kate Spade και του Άντονι Μπουρντέν.

Πιθανή αιτία βέβαια είναι το γεγονός πως κάτω από κάθε άρθρο αναγράφονται οι σχετικοί τηλεφωνικοί αριθμοί για τις γραμμές βοήθειας που σκοπό έχουν να προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη.

Φωτογραφίες:Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ