5 πράγματα που σε μεγαλώνουν εσωτερικά και εξωτερικά - iefimerida.gr

5 πράγματα που σε μεγαλώνουν εσωτερικά και εξωτερικά

Μια γυναίκα κρατά το κινητό της/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε τα ρολόγια μπορούν να παγώσουν, ούτε τα ημερολόγια να πάνε πίσω. Ο χρόνος τρέχει και δεν αφήνει περιθώρια.

Ή συμμαχούμε μαζί του, ή τον αφήνουμε να κάνει επέλαση στον εσωτερικό και εξωτερικό μας εαυτό. Η νεότητα φεύγει μέσα από τα χέρια μας, όταν αγνοούμε τις βαθύτερες ανάγκες μας, όταν πάμε κόντρα στον οργανισμό μας, όταν δεν ικανοποιούμε τα θέλω μας. Το να είσαι νέα, είναι θέμα που πρωτίστως έχει να κάνει με την ψυχή. Αυτή είναι που εκπέμπει τη λάμψη του προσώπου σου.

Πολλές φορές, η καθημερινότητα μας μάς κάνει να χάνουμε τον εαυτό μας, την ενέργειά μας, την φρεσκάδα μας. Και που εκεί αρχίζει το «κυνήγι» της νεότητας με μέσα που δεν μας προσφέρουν ουσιαστική αλλαγή.

Ακούμε συνεχώς τους γύρω μας να παραπονιούνται ότι γερνούν και τα νιάτα φεύγουν γρήγορα. Μήπως εμείς απομακρυνόμαστε από αυτά; Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που μας μεγαλώνουν. Πρώτα εσωτερικά και αναπόφευκτα εξωτερικά.

Tα πέντε πράγματα που σε μεγαλώνουν εσωτερικά και εξωτερικά, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεότητα νιάτα φρεσκάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ