Με ζώνη από μπουρνούζι αυτοκτόνησε ο Μπουρντέν - iefimerida.gr

Με ζώνη από μπουρνούζι αυτοκτόνησε ο Μπουρντέν

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη ζώνη μπουρνουζιού κρεμάστηκε ο διάσημος σεφ Αντονι Μπουρντέν, όπως αποκάλυψε ο εισαγγελέας Christian de Rocquigny σε δηλώσεις του στο Associated Press.

Ο φημισμένος σεφ και παρουσιαστής της σειράς του CNN «Parts Unknown» χρησιμοποίησε τη ζώνη του μπουρνουζιού για να δώσει τέλος στη ζωή στο μπάνιο ξενοδοχείου της Γαλλίας.

«Δεν υπάρχει στοιχείο που να μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι κάποιος ήρθε στο δωμάτιο κάποια στιγμή», δήλωσε και πρόσθεσε πως δεν υπήρξαν ενδείξεις βίας στο σώμα του Μπουρντέν.

Με ζώνη από μπουρνούζι αυτοκτόνησε ο Μπουρντέν  | iefimerida.gr 0

Ο εισαγγελέας είπε ότι γίνονται τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο Μπουρντέν είχε πάρει οποιοδήποτε φάρμακο.

Η είδηση θανάτου του Αμερικανού σεφ σόκαρε τον πλανήτη.

«Με μεγάλη θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Αντονι Μπουρντέν», ανέφερε το δίκτυο σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί. «Η αγάπη του για περιπέτεια, νέους φίλους, καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με την οικογένειά του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Με ζώνη από μπουρνούζι αυτοκτόνησε ο Μπουρντέν  | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ